קציצות בקר ברוטב אדום
- הילה אלישר עירון
- 9 ביוני 2022
- זמן קריאה 1 דקות
עודכן: 30 ביולי 2022
מצרכים:
חצי קילו בקר טחון ( עדיף ללא הרבה שומן)
1-2 ביצה ( תלוי בגודל)
פירורי לחם מתובלים- לא חייב רסק עגבניות תבלינים: מלח, פלפל, אבקת מרק בטעם עוף, פפריקה אדומה
הכנה:
מערבבים את הבקר עם הביצה והתבלינים
מוסיפים 2-4 כפות פירורי לחם, בהדרגה, למרקם נעים.
מוסיפים לבלילה כף רסק עגבניות
שמים לנוח, ומכינים את הרוטב בסיר, בינתיים:
רסק עגבניות עם מים ותבלינים כנ״ל- להכין רוטב סמיך.
כשהרוטב רותח, להנמיך את האש
ליצור קציצות קטנות ועגולות, להניח בתוך הרוטב. לתת להתבשל עד שמוכן
*אפשר לשים 4-5 קציצות קטנות על כמה כפות אורז או פתיתים

בתאבון

Comments